Címlap Aktuális A közös munkáról egyeztettek

REÁLIS LEHETŐSÉG A STRATÉGIAI PARTNERSÉG

A választókerület nemrégiben megválasztott országgyűlési képviselőjét, dr. Galambos Dénest, valamint Cserna Gábor polgármestert fogadta Evgeny Tankhilevich, az ISD Dunaferr cégvezetője május 15-én. A találkozón részt vett dr. Mezőközy András HR-igazgató is.

 

Az eszmecserét követő sajtótájékoztatón a polgármester közölte, megállapodtak a kapcsolattartás részleteiről, a tervek szerint a jövőben negyedévi rendszerességgel folytatnak megbeszélést a felek. Cserna Gábor arról is szólt, az ISD Dunaferr Zrt. stratégiai megállapodást köthet a magyar kormánnyal, ennek előkészületei már megkezdődtek, a június eleji kormányalakítást követően a konkrét tárgyalásokat is megtartják a felek. A hírrel kapcsolatban Evgeny Tankhilevich elmondta: már az országgyűlési választás előtt megkezdték az előkészítést. Az egyezség a cég fejődéséről fog szólni és segíti versenyképességének megtartását az európai piacon. A cégvezető jelezte, hogy a Dunaferr jövőjét jelentő megállapodásnak várhatóan lesznek szociális területeket érintő részei, és tartalmazni fogja a tulajdonosok beruházásokkal kapcsolatos kötelezettségvállalásait is.
Galambos Dénes felajánlotta, hogy aktív közvetítői szerepet vállal a kormány és a Dunaferr között, ez foglalkoztatási, nemzetgazdasági érdek is.
Sz. Gy.

Módosítás: (2014. május 21. szerda, 06:12)

 

Keresés a teljes weboldalon