Címlap Arcok

MAGYAR BAJNOK VASMŰS MÚLTTAL
A Műbizonylat-készítő csoport vezetője, Bogárné Nagy Magdolna idén veheti kézbe a harmincöt éves törzsgárdatagságért járó elismerést. A szenvedélyes mahjong-játékossal egy csésze zöld tea mellett ültünk le beszélgetni.

Módosítás: (2014. április 16. szerda, 07:49)

Bővebben...

 

Éld meg a sportot!

Talán kevesen tudjuk az üzemben gyakran látott, vagy a szomszéd irodában dolgozó kollégánkról, hogy mekkora – kisebb csodaszámba menő – sportteljesítmények elérésére képes.

Bővebben...

 

Bakos Károly 60 éve vasműs

Kilencvenedik születésnapja alkalmából bensőséges ünnepség keretében köszöntötték a napokban dr. Bakos Károly ügyvédet, aki mind a mai napig az ISD Dunaferrnél kamatoztatja jogi tudását.

Bővebben...

 

A vándorló lovas

A Hideghengermű villamos üzemviteli mérnöke nemcsak vallja, hogy az ember legjobb társa a ló, hanem munkájából hazaérve mindennapjait is köztük éli meg, tisztelve embert, állatot, természetet és a múltat.

Bővebben...

 

Éva elköszönt

Ha nem volna mélyen sértő egy hölgyre nézve, azt mondhatnánk, a legrégebbi bútordarabok egyike volt a vasműben. Szinte egyszerre lépte át a felnőttkor és a gyár küszöbét valaha, most mégis úgy érzi, ez a negyven év, akár a pillanat, elillant.
Szép volt, tartalmas volt, nehéz tőle elszakadni, de most vége.

Módosítás: (2013. szeptember 17. kedd, 22:16)

Bővebben...

 

Díjnyertes lett kollégánk fotója

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az idén is meghirdette „Értéket teremtek – Vállalkozom” c. országos fotópályázatát. A program célja az volt, hogy az országban tevékenykedő kereskedők, iparosok, kézművesek tevékenységét művészi látásmóddal jelenítsék meg, mutassák be a pályázók.

Módosítás: (2013. szeptember 17. kedd, 22:17)

Bővebben...

 

Váltás az Ifi élén

A Dunaferr Ifjúsági Szervezet elnökének, Csapó Tamásnak nyár közepén bejelentett távozása után, az Ifi rövid időn belül megszervezett időközi választáson megválasztotta a szervezet új vezetőjét.

Bővebben...

 

Szépségek születése

A Duna közelében, egy kisapostagi domb takarásában húzódó házban telnek
Tábori Margit hétköznapjai, ahol festőművész társával, Tábori Csabával él. A hangulatos terasz műteremként is szolgál: az asztalon Csaba munkáit készítik elő a közeledő kiállításra, míg a sarokban Margit apró szerszámai várakoznak.
 

Bővebben...

 

KISKUNMAJSÁN ÜDÜLTEK A NYERTESEINK
A vasasnap alkalmából a Dunaferr Magazin által indított gyermekfotó-pályázat legfőbb nyertese a Sudár család volt. A kicsik és a nagyok mezőnyében is első helyezést értek el Sudár Márton nagyolvasztóműs kollégánk kislányai, Holda és Napsugár.

Módosítás: (2013. július 17. szerda, 06:07)

Bővebben...

 

Mónika jógát és Pilatest is oktat

A Műszaki Fejlesztési és Beruházási Igazgatóság munkatársa, Molnárné Kádár Mónika 2010-ben adott életet második gyermekének, Bálint után egy kislány, Eszter érkezett a családba. A gyermekek nevelése bőven adott feladatot az anyukának, aki azonban mindennapi teendői mellett is szeretett volna sportos lenni/maradni, többek között azért is, hogy megfelelő állapotban térhessen vissza a munka világába.

Módosítás: (2013. június 19. szerda, 21:30)

Bővebben...

 

NEMZETKÖZI SZÍNTÉREN IS LETETTE A NÉVJEGYÉT
Botonddal beszélgetve gyorsan száll az idő. A kérdésekre egzakt, szabatos válaszokkal szolgál, vagy figyelmesen hallgat, ha úgy hozza a csevej sodra, de igazából akkor érzi magát elemében, ha kedvenc tudománya, a fizika tárgyköreiben faggatózom.

Módosítás: (2013. május 14. kedd, 21:25)

Bővebben...

 

BESZÉLGETÉS ANDICS JÓZSEFFEL

Találhattunk volna több ürügyet is, hogy megkérdezzük Andics Dodit, hogyan telnek nyugdíjas napjai, hiszen egész élete a városról, a vasműről szólt. Megvalósított ötletei között most a harminc éve megalkotott Dunaferr márkanév az igazán aktuális. Az igazgatóság portájára beszéltük meg a találkozót, ahol együtt látható az aranyszínű felirat, a gyár makettje és Borovszky Ambrus vezérigazgató mellszobra.

Módosítás: (2013. május 14. kedd, 21:24)

Bővebben...

 

INTERJÚ A MAGYAR VAS- ÉS ACÉLIPARI EGYESÜLÉS ÚJ IGAZGATÓJÁVAL
A Magyar Vas- és Acélipari Egyesülés decemberi évzáró közgyűlésén új igazgatót választottak, miután a tisztséget tizenegy éven át betöltő Marczis Gáborné dr. nyugdíjba vonult.
Utódja Szabados Ottó, az ISD Dunaferr Zrt. innovációs igazgatója lett, akit a váltás hátteréről, terveiről kérdeztünk. 

Módosítás: (2013. február 19. kedd, 22:45)

Bővebben...

 

Aktív pihenés következik

Marczis Gáborné imádott unokáival Marczis Gáborné dr. tizenegy éven át volt igazgatója a Magyar Vas-és Acélipari Egyesülésnek, az év elején vonult nyugdíjba. Pályájáról, az acéliparban történt változásokról, az egyesülés elmúlt bő egy évtizedéről kérdeztük.

Módosítás: (2013. január 15. kedd, 23:51)

Bővebben...

 
További cikkeink...

Keresés a teljes weboldalon