Címlap Arcok A Sudár család mosolya

KISKUNMAJSÁN ÜDÜLTEK A NYERTESEINK
A vasasnap alkalmából a Dunaferr Magazin által indított gyermekfotó-pályázat legfőbb nyertese a Sudár család volt. A kicsik és a nagyok mezőnyében is első helyezést értek el Sudár Márton nagyolvasztóműs kollégánk kislányai, Holda és Napsugár.

A boldog apukát azt követően kértük rövid beszélgetésre, hogy a család hazaérkezett Kiskunmajsáról. A játék főszponzora, a Jonathermál Zrt. jóvoltából tölthettek el egy remekül sikerült családi hétvégét a fürdőkomplexumban.
— Először is köszönetet mondok minden dunaferres kollégának, aki a szavazatával hozzájárult kislányaim és családunk nyereményeihez. A legóval például már aznap este játszottak a gyerekek, azonnal kiélték ház- és toronyépítési mániájukat. A kiskunmajsai nyereményt egy éjszakával megtoldva, négy napon át nagyon kellemes és pihentető nyaralásunk volt a Jonathermál Motelben. Egy kis kőház alsó szintjét kaptuk, amerikai konyhával, külön szobákkal, négyszáz méterre a strandtól. A fürdő vízminősége tökéletes, a csúszdapark nagyon szép, hullámmedence is van, jók a fürdőben az étkezési lehetőségek, a lángostól a hekkig mindent megkóstoltunk. Először a gyermekmedencéket favorizálták a lányok, Sugi karúszóval, Holda pedig úszógumival pancsolt, de a végén mindketten ráéreztek a csúszás örömére is. Már az első nap kipróbáltuk az éjszakai fürdőzést, éjfél körül értünk a szállásunkra. A második este olyat csináltak a lányok, amit még soha: az egész napos élményektől kifáradva, este nyolckor már ágyban feküdtek!

 

Módosítás: (2013. július 17. szerda, 06:07)

 

Keresés a teljes weboldalon