Címlap Életmód

GRILLFESZTIVÁL VASMŰSÖKKEL, TIZEDSZER

Jó hangulatban sütögetett Fülekiék társasága

Bővebben...

 

ITT NEM CSAK AZ EB TANUL

Ember és állat egyaránt jól érzi magát a baráti közösségben

Bővebben...

 

TERÁPIA SZEMÉLYISÉGÜNK „FINOMHANGOLÁSÁRA”

Módosítás: (2014. május 21. szerda, 06:10)

Bővebben...

 

DIVATBA JÖN AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD

Módosítás: (2014. május 21. szerda, 06:10)

Bővebben...

 

KITŰNŐ TÚRAAJÁNLATOK IDÉN IS

Módosítás: (2014. március 18. kedd, 11:50)

Bővebben...

 

Dohányzásról való leszokást segítő tréninget szervez a Dunaferr Ifjúsági Szervezet.

Bővebben...

 

SPORTOLNI SOSEM KÉSŐ!
A tavasz beköszöntével sokakban megfogalmazódik a vágy: mozogni, sportolni kellene. De hogyan?

A tanácstalanok előtt álljon itt egy kis csapat példája. A Személyzeti Igazgatóság három dolgozója, Hegyiné Tóth Noémi, László Tímea és Kemény Józsefné már hosszabb ideje együtt sportolnak, és komoly terveik vannak erre az évre is.

 

Módosítás: (2013. április 16. kedd, 22:46)

Bővebben...

 

LESZOKNI SOSEM KÉSŐ
Mindenki előtt köztudott, hogy a dohányzás számos egészségügyi veszéllyel, gazdasági és társadalmi hátránnyal jár, mégis nagyon sokan hódolnak e káros szenvedélynek. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) becslései szerint a dohányzás összességében a daganatos betegségből bekövetkező halálesetek
25%-át okozza.

Bővebben...

 

CSAK HALLGATNI AZ ERDŐ HANGJÁT
Van, aki sportnak, kihívásnak tekinti, van, akinek nyugalmas kikapcsolódás a lüktető hétköznapok sodrából. Vannak, akiket a felfedezés, megismerés vágya hajt, másokat a jó emberek társasága vonz. Egy az, ami biztosan közös: a varázslattal teli természet feltétlen szeretete.

Bővebben...

 

KINCSEK A TERMÉSZETBŐL
Mit tegyen az ember, aki nagyvállalati vezetőként napi rendszerességgel éli meg a stresszt? Ha a szervezete magas vérnyomással, szívproblémákkal, rosszullétekkel jelez? Ha nem szeretne a negyvenes évei kezdetén belenyugodni abba, hogy ezentúl gyógyszereken éljen?

Módosítás: (2013. február 19. kedd, 23:48)

Bővebben...

 

Férfiak a konyhában

A derelyéhez hasonlító pirog is   a lengyel konyha egyik alapétele Az ételkészítés szentélye, a konyha hagyományosan a nők világa, eltekintve persze az elitszakácsok körétől, ahol még mindig elsöprő a férfiak dominanciája. Ugyanakkor az átlagos háztartásokban inkább az számít kevésbé megszokottnak, ha a teremtés koronái a hatalom jelvényét szimbolizáló távkapcsolót főzőkanálra váltva bizonyítják az élet valamennyi területén kivételesnek elkönyvelt képességeiket. Összeállításunkban ez utóbbi, vagyis a felvilágosult kategóriába tartozó dunaferres férfiak vallanak kalandozásaikról az ízek birodalmában.

 

Módosítás: (2013. január 07. hétfő, 11:05)

Bővebben...

 

Doktornők a vasműben

Lehetne ez a rendelő a városban is, egy parkosított környezetben, mégis itt van, a hengerművek közelében, a sarkon. Bizalmat árasztó, otthonos az orvosi rendelő. Kapun kívülieknek meglepő, hogy a vitathatatlanul férfias munkahelyi környezetben négy doktornő vigyázza a vasmű dolgozóinak egészségét. Adódik a kérdés a szürke bugák és vörösre melegedett acéllemezek környezetében, miért lettek üzemorvosok, mi tartotta itt pályájukat? Válaszaik közt szó esik a karácsonyról is, mint egészséget támogató, meghitt ünnepről.

Módosítás: (2013. január 07. hétfő, 11:06)

Bővebben...

 

Keresés a teljes weboldalon