Címlap Életmód Életmód

TERÁPIA SZEMÉLYISÉGÜNK „FINOMHANGOLÁSÁRA”

Módosítás: (2014. május 21. szerda, 06:10)

Bővebben...

 

DIVATBA JÖN AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD

Módosítás: (2014. május 21. szerda, 06:10)

Bővebben...

 

SPORTOLNI SOSEM KÉSŐ!
A tavasz beköszöntével sokakban megfogalmazódik a vágy: mozogni, sportolni kellene. De hogyan?

A tanácstalanok előtt álljon itt egy kis csapat példája. A Személyzeti Igazgatóság három dolgozója, Hegyiné Tóth Noémi, László Tímea és Kemény Józsefné már hosszabb ideje együtt sportolnak, és komoly terveik vannak erre az évre is.

 

Módosítás: (2013. április 16. kedd, 22:46)

Bővebben...

 

KINCSEK A TERMÉSZETBŐL
Mit tegyen az ember, aki nagyvállalati vezetőként napi rendszerességgel éli meg a stresszt? Ha a szervezete magas vérnyomással, szívproblémákkal, rosszullétekkel jelez? Ha nem szeretne a negyvenes évei kezdetén belenyugodni abba, hogy ezentúl gyógyszereken éljen?

Módosítás: (2013. február 19. kedd, 23:48)

Bővebben...

 

Doktornők a vasműben

Lehetne ez a rendelő a városban is, egy parkosított környezetben, mégis itt van, a hengerművek közelében, a sarkon. Bizalmat árasztó, otthonos az orvosi rendelő. Kapun kívülieknek meglepő, hogy a vitathatatlanul férfias munkahelyi környezetben négy doktornő vigyázza a vasmű dolgozóinak egészségét. Adódik a kérdés a szürke bugák és vörösre melegedett acéllemezek környezetében, miért lettek üzemorvosok, mi tartotta itt pályájukat? Válaszaik közt szó esik a karácsonyról is, mint egészséget támogató, meghitt ünnepről.

Módosítás: (2013. január 07. hétfő, 11:06)

Bővebben...

 

Keresés a teljes weboldalon