Címlap Hírek

KEDVEZMÉNYES HARKÁNYI GYÓGYKÚRA

az ISD DUNAFERR Zrt. munkavállalói részére

Módosítás: (2014. július 09. szerda, 23:35)

Bővebben...

 

A május 25-ei Violin-gálán – Tehetségnapon lépett a közönség elé a Dunaújvárosi Vasas Táncegyüttes óvodás, előkészítő, gyermek, utánpótlás és ifjúsági csoportja Suplicz Mihály és Szőke Genovéva művészeti vezetők, valamint Turóczi Rita és Molnár István Dániel irányításával.

Módosítás: (2014. június 24. kedd, 21:40)

Bővebben...

 

A dunaújvárosi véradás fő bázisa hagyományosan az ISD Dunaferr, ahol legközelebb június 26-án az ISD Kokszoló Kft.-nél lesz kihelyezett véradás. A véradókat reggel 6,30 és 12 óra között várják. Kérik, hogy fényképes igazolványt és tajkártyát vigyenek magukkal. Az érdeklődők a véradással kapcsolatos további információkat az 25/550-473-as telefonszámon kaphatnak.

 

A Dunaferr „Foglalkoztatásért” Acélalapítvány az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.-vel (OFA) közösen több formában is segíti a leépítésben érintett dolgozók visszatérését a munka világába. Az alapítványi támogatottak csoportos autóipari képzésének indítása május 26-án kezdődött.

Bővebben...

 

 

Második alkalommal rendezett Családi napot a Gyártó Egység. 

Módosítás: (2014. június 12. csütörtök, 16:33)

Bővebben...

 

Gyászol az ISD Dunaferr kollektívája: Életének 72. évében június elsején elhunyt Horváth István, a Dunaferr Dunai Vasmű Részvénytársaság egykori elnök-vezérigazgatója.

Módosítás: (2014. június 04. szerda, 22:03)

Bővebben...

 

A BONITA Közhasznú Alapítvány célja az ISD Dunaferr Zrt.-vel, valamint az alapítványhoz csatlakozó gazdálkodási szervezetekkel munkaviszonyban álló vagy munkaviszonyban állott hátrányos helyzetű dolgozóinak, illetve nyugdíjasainak – ideértve a DUNAFERR Dunai Vasmű Társaságcsoport nyugdíjasait is -, valamint ezek velük közös háztartásban élő eltartott családtagjainak megsegítése.

A kövezőkben tájékoztatást adunk az alapítvány 2013. évi vagyoni helyzetéről.

 

Módosítás: (2014. május 28. szerda, 11:18)

 

 

A vasmű történetéről tart előadást az Intercisa Múzeumban május 23-án 17 órai kezdettel Klein András Miklós, a Dunaferr nyugdíjasa,  a Dunaújvárosi Kulturális Egyesület alapító elnöke, az  acélszobrász alkotótelepi mozgalom jól ismert alakja, a Dunaferr Dunai Vasmű Krónika című kiadvány szerkesztő-koordinátora. A múltidéző előadás a vasmű történetének kezdeti évtizedeire fókuszál.

 

Az Orosz Föderáció Vasas-Bányász Szakszervezet elnöke, Alekszej Bezymyan­nykh meghívására május 5-9. között között a Vasas Szakszervezeti Szövetség delegációja munkalátogatást tett Moszkvában.

Bővebben...

 

A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás-fejlesztési Karának jövőbeli orosz kapcsolatait bővíti az a humánpolitikai szakmai program, amely orosz személyügyi szakemberek és felsőoktatási oktatók részvételével zajlott.

Bővebben...

 

A Nagyolvasztómű a biztonsági hónap rendezvénysorozat egyik programjaként, május 15.-én, csütörtökön 6.30 - 11.00 között a főbejárat melletti Kultúrteremben véradást szervez. A résztvevők között egy 10 ezer forint értékű ajándékkosarat sorsolnak ki.

Minden véradót szeretettel várnak a szervezők.

 

Az ISD DUNAFERR Zrt. a Központi Üzemi Tanáccsal kötött „Együttdöntési jogkörbe tartozó 2014. évi szociális juttatásokról szóló megállapodás” alapján támogatja azon munkavállalóinak gyógykezelését, akiknek egészségi állapota ezt megkívánja. Ennek keretében a munkavállalók a Harkányi Gyógyfürdőkórház szolgáltatásait vehetik igénybe.

Módosítás: (2014. május 07. szerda, 15:21)

Bővebben...

 
További cikkeink...

Keresés a teljes weboldalon