Címlap Hírek Munkavédelem Biztonságban a munkahelyen

Ezúton tájékoztatjuk olvasónkat arról, hogy a munkáltató jelenleg az UNIQA biztosítónál csoportos balesetbiztosítással rendelkezik, amelynek szolgáltatásai az ISD Dunaferr Zrt. szellemi és fizikai dolgozóira terjednek ki a munkahelyen és az otthon-munkahely úton történt balesetekre. Vállalatunk felelős munkáltatóként kiemelt figyelmet fordít a munkahelyi egészségre és biztonságra. Amennyiben bekövetkezne a baj, az érintett dolgozókat az alábbi táblázatban részletezett szolgáltatások illetik meg:

 

Mit kell tennie, ha Önt baleset éri?

A biztosítási szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban a pontos részletekről a biztosításközvetítő cég munkatársa, Mravik Anett szolgál információkkal.

A balesetet a munkahelyén jelentse be, ahol munkabaleseti jegyzőkönyvet kell felvenni. Ezt az Ön munkahelye elküldi a MIB Europe Zrt-nek.

Az orvosi dokumentumok másolatát, mint például táppénzes papírok, leletek/röntgen vagy más ambuláns lapok, kórházi fekvőbeteg-ellátásról szóló igazolás, kórházi zárójelentés vagy bármi egyéb, amivel rendelkezik, el kell küldenie a MIB Europe Zrt. címére, Mravik Anettnek a megadott elérhetőségeken, postán vagy e-mail-ben.

Telefonszáma:    06-20/393-8248.

E-mail címe:    Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

Cím: MIB Europe Zrt. 1118 Budapest, Ménesi út 24.

A kárrendezés végrehajtásának operatív felügyeletét, koordinálását az ISD Dunaferr Zrt.–MIB EUROPE Zrt. illetve a Biztosító között
Ambrus Géza biztosítási kapcsolattartó végzi.

Módosítás: (2013. október 02. szerda, 14:05)

 

Keresés a teljes weboldalon