Címlap Kultúra Almavirág Fesztivál

Nagy nevek a színpadon

Május 11-én a hagyományokat követve ismét a család, az egészség, a sport és a kultúra jegyében rendezik meg az Almavirág Fesztivált Rácalmáson.

A régió egyik legjelentősebb rendezvényének programkínálata idén is gazdag lesz, az egész napos rendezvényen minden korosztály találhat magának színvonalas szórakozást a Jankovich-kúria parkjában és termeiben. A nagyszínpad programjában helyi művészeti csoportok fellépése mellett Anti Fitness Club-, Wolf Kati- és Karthago-koncert is szerepel. Az ügyes háziasszonyok idén is megmérettethetnek az almás sütemények versenyén, de keresik a fesztivál legügyesebb almahámozóját és lesz almáspalacsinta-sütő verseny is.
A fesztivál ideje alatt rendezik meg a III. Országos Nordic Walking Találkozót, ahová az ország minden részéből várják az aktív gyaloglókat és a sportággal ismerkedni kívánó érdeklődőket egyaránt. A gyalogtúra útvonala csodálatos természeti környezetben, a dunai Nagy-szigeten vezet. Idén első alkalommal a Country Táncosok Országos Találkozójának is helyszínt ad a fesztivál.
Emellett számos kiállítás, egészségmegőrző programok, alternatív gyógymódok bemutatója és különböző sportolási lehetőségek várják a látogatókat.
A rendezvény kiemelt támogatója az ISD Dunaferr Zrt.

Plakát megtekintése

 

Módosítás: (2013. április 19. péntek, 08:39)

 

Keresés a teljes weboldalon