Címlap Sport Fényes siker Bátaszéken

Megvédték a kupát

 

 

Március 1-jén immár hagyományos megmérettetésre utazott el a Dunaújvárosi Kohász Öregfiúk labdarúgócsapata Bátaszékre, ahol az 50 év alatti, és a szenior, 50 év feletti versenyzők is pályára léptek a XXXII. Kakas Kupán.

A vendéglátók mindent megtettek, hogy az évtizedek óta megrendezett esemény ezúttal is rangjához méltóan bonyolódjék le, Labát Sándor pedig nagyszerűen felkészítette csapatait a találkozókra. A Kohász már az első meccsen 5-0-ás győzelmet aratott a hazaiak ellen. Aztán a profik léptek pályára és Lengyel Feri, valamint Szekszárdi Laci vezényletével 9-3-ra legyőzték a Tolna megyei kisváros legjobbjait, majd szeniorjaink arattak 3-1-es sikert a kecskeméti idősödő futballisták ellen. A folytatásban profi focistáink 6-2-re diadalmaskodtak a Báta-Grill együttese ellen. Az utolsó megméretésen az újvárosi „öregek” 1-1-re végeztek az ősi ellenfél, a Siófok idősödő gárdájával szemben. A nagy derbik után kialakult a kupa végeredménye.

Profi csapatok: I. Dunaúj­városi Kohász, II. Bátaszék, III. Báta-Grill

Gólszerzőink: Lengyel F. (5), Szekszárdi L. (5), Kákonyi L. (2), Andriska G. (1), Freud Krisztián (1) és egy öngól.

Szenior együttesek: I. Dunaújvárosi Kohász, II. Siófok, III. Bátaszék, IV. Kecskemét

Gólszerzőink: Freppán Gy. (5), Balogh I. (2), Kuti L. (1), Garbacz I. (1).

A Dunaújvárosi Kohász mindkét korosztálya biztosan védte meg az egy évvel ezelőtt kivívott aranyérmes helyét. A harmadik félidőben a finom vacsora elfogyasztása közben szó esett a kitűnő rendezésről, a látványos produkcióról, a nagyszerű gólokról. Az ízletes kakaspörköltet értékes tombolanyereményekkel „fűszerezték” a bátaszéki rendezők.

Módosítás: (2014. március 18. kedd, 11:37)

 

Keresés a teljes weboldalon